Keukenschoenen en alle
werkschoenen voor de horeca moeten een maximum aan comfort en hygiëne bieden. Lang staan en lopen, lange afstanden: het bovenmateriaal, de zool en het voetbed moeten precies voor deze eisen zijn ontworpen. De
Slipper Belluno is een uitstekend voorbeeld van een perfecte keukenschoen. Het bovenmateriaal van echt leer is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, wat bij het werken in restaurants, kantines, bars, café's en grootkeukens een absolute vereiste is. Door de inklapbare hielriem kan bovendien de maat individueel worden aangepast. De zool is zelfreinigend en antislip conform SRC. De werk-clog is brandstofbestendig, antistatisch en bestand tegen dierlijke vetten en tegen logen, wat hem voor de meest uiteenlopende takken van de horeca interessant maakt. Wit en zwart zijn ook bij deze werkschoenen de bestsellers.
Wanneer de beroepsvereniging een veiligheidsschoen voor de keuken voorschrijft, dan is de
ABEBA veiligheidsschoen Rhodos in wit en zwart een goede keuze. Uitgerust met een stalen neus en geschikt voor keukens volgens BGR 111 heeft Engelbert Strauss met deze werkschoen een echte allrounder voor het beroep beschikbaar. Een veiligheidsclog voor dames en heren, verkrijgbaar van maat 36 t/m 46.